Virtuele tour Klik hier

Training, cursus, zaalverhuur Groningen

Zaalverhuur

Voor een training of cursus een ruimte huren? Dat kan bij ons! Wij bieden meerdere ruimtes aan om een cursus of training te verzorgen in Midwolda, Groningen. Bijvoorbeeld de lounge voor vergaderingen, workshops, evenementen, bijeenkomsten en dergelijke in een ontspannen, gemoedelijke, ongedwongen sfeer.  Ook kunt u de lounge met onze keuken huren. We hebben meerdere indoor beachhallen waar aansluitend activiteiten gerealiseerd kunnen worden, desgewenst in combinatie met catering. Lees onderstaande toelichting met betrekking tot de WKR (Werk Kosten Regeling)

Losse verhuur: Vergaderen Zoek & BoekVragen?

Tarieven zaalverhuur

Huur keuken “Pan&Cake Fun Factory” (per 1/2 uur)     €  25,00 **

Huur Lounge (vergadering etc. per uur)                          €  50,00

Huur Lounge voor 1 dag:                                                    € 270,00

Huur keuken voor 1 dag:                                                     € 270,00

** Eindschoonmaak                                                             €   76,25

Een zaal huren? Dat kan bij ons! Wij bieden meerdere ruimtes aan om een zaal te huren in Midwolda, Groningen. Wij hebben zalen in de verhuur voor vergaderingen, workshops, evenementen, bijeenkomsten en dergelijke. Ook kunnen wij onze lounge aan je verhuren. We hebben meerdere indoor hallen waar aansluitend activiteiten gerealiseerd kunnen worden, desgewenst in combinatie met catering.

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden over de zaalverhuur in Groningen bij Blauwestadhoeve met activiteiten of arrangementen op maat of bel 0597 55 40 55.

Teambuilding Zoek & BoekVragen?

Personeelsvereniging en WKR tips
Bij het organiseren van bedrijfsuitjes is binnen de fiscale regels de WKR (Werkkostenregeling) van belang. Onderstaande informatie kan aan verandering onderhevig zijn (zoals we regelmatig ervaren bij de fiscus) en hiervoor aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Voor meer informatie raadpleeg accountant of Belastingdienst.
Bij de werkkostenregeling kunnen werkgevers hun personeelsleden, tot het vastgestelde percentage van 1,2 % van de totale loonsom, onbelast van vergoedingen en verstrekkingen laten profiteren. Het gaat bijvoorbeeld om kerstpakketten, etentjes, een fiets, personeelsfeesten en het bedrijfsuitje. Bedrijven hoeven deze extra’s onder de werkkostenregeling niet meer per werknemer bij te houden. Dat mag in één berekening voor het hele bedrijf.

Komen deze kosten boven de 1,2 procent uit betaalt de werkgever 80 procent belasting over de vergoedingen. Uitgaand van een modaal salaris van 33.000,– Euro per jaar valt bijna 400,– vrij te besteden binnen de WKR. Met een gemiddelde prijs van een bedrijfsuitje van ca. 75,– Euro is dit veelal geen probleem.

Tips om de WKR druk te verminderen:

  1. Combineer je uitje met een vergadering inclusief lunch en/of diner. Vraag om twee facturen, voor het vergaderdeel en het uitjesdeel. Catering en zaalhuur bedragen meestal wel 50% van de totale som, dus dit is al een eerste WKR-besparing.
  2. Uitjes die als teamtraining kunnen worden bezien vallen ook buiten de WKR. Let wel, gezellig met je collega’s gaan koken en dit boeken als training zal de belastingdienst niet accepteren. Verbetering van kennis en vaardigheden voor het werk zijn van belang alsmede dat training onder werktijd plaatsvindt. Denk aan zaken als teamrollen en coaching en het in de praktijk brengen tijdens teambuilding activiteiten.
  3. Combineer je uitje met een andere component uit de WKR, bijvoorbeeld het kerstpakket. In plaats van een kerstpakket kun je ook een teambuilding cursus / activiteit aanbieden aan het eind van het jaar. Twee in één.
  4. Richt een personeelsvereniging op via de notaris, stel een bestuur op en laat zowel bedrijf als medewerkers een gelijkelijk aandeel hierin storten. De bijdrage door de werkgever aan de personeelsvereniging behoort tot het loon en is dus belast. De kosten van uitjes betaald uit de verenigingskas vallen buiten de WKR.
    “Bij een studiedag is het bijvoorbeeld duidelijk dat het gaat om een zakelijke aangelegenheid. Voor deze kosten geldt dan een gerichte vrijstelling. Eventuele kosten voor de lunch en reiskosten horen bij die dag en kunt u daarom onbelast aan de werknemer verstrekken”.