Virtuele tour Klik hier

Voorbeeld arrangementen, ongeacht het weer !

Hieronder vind je mogelijke arrangementen. We hebben arrangementen voor feestjes, een bedrijfsuitje, teambuilding, kinderfeestje, een familiedag of een vriendinnenuitje!

N.B. alle genoemde bedragen zijn inclusief op dit moment geldende btw percentages (betalingen dienen dan voor 24 december op ons rekening bijgeschreven te zijn), conform de huidige berichtgeving van de overheid ivm de verhoging van 6 naar 9 % per 1-1-2019 . BTW en andere overheidstoeslagen hebben wij geen invloed op en worden doorberekend.

Arrangementen voor groepsactiviteiten in Groningen

Laat je inspireren en neem contact met ons op voor de mogelijkheden van arrangementen. We bieden namelijk nog veel meer opties op het gebied van arrangementen voor groepsactiviteiten, catering en overnachten in B&B (max 20p) of overnachten in groepsaccommodatie (40p). Ontwerp je arrangement op maat bij Blauwestadhoeve! Bekijk alle arrangementen hieronder!

Voorbeeld vergaderarrangement +teambuilding

Ontvangst einde middag
Kookworkshop “koken met de kok” incl 4 drankjes pp
Overnachting in de cottages van onze groepsacco (optioneel in B&B kamers)
Gezamenlijk ontbijt
Vergader dag-arrangement incl koffie, thee
Lunch
Vervolg vergader arrangement incl koffie, thee

10-40 p € 179,50 pp

Zoek & Boek Vragen?

Arrangement “Wie is de mol” incl BBQ

Als spannend familie uitje of bedrijfsuitje in Groningen biedt Blauwestadhoeve dit aan:  “Wie is de mol“: erg gezellig, veel plezier, verrassende uitkomsten, leuke activiteiten en spel elementen, perfecte manier om je team beter te leren kennen. Geschikt voor (mix van ) alle leeftijden,   incl 2 consumpties en bbq**.
** is in plaats van bbq ook goed te combineren met afternoon snacks

12-80 5 uur v.a. € 45,00 pp

Zoek & Boek Vragen?

Arrangement “Ik hou van Holland” incl BBQ

Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer ze beter kennen tijdens ‘Ik hou van Holland‘! Een supergezellig uitje, heel geschikt voor teambuilding, groepsuitje of bedrijfsfeest. Creativiteit, teambuilding en plezier zijn de sleutelwoorden. Incl koffie bij ontvangst en bbq**.
** is in plaats van bbq ook goed te combineren met afternoon snacks

20-30 4 uur 40,00 pp (groepen kleiner dan 20p op aanvraag)

Zoek & Boek Vragen?

Highland Games arrangement incl lunch + BBQ

Wij bieden een indoor én outdoor highland games parcours (ongeacht het weer) op basis van minimaal 10 deelnemers. De highlandgames bestaan uit 11 activiteiten. We starten met Schotse maaltijdsoep “Cock a leeky” met molenbrood waarna de 2 clans zich voorbereiden op de strijd en hun kilts aan doen. Vanzelfsprekend is er tijd voor een drankje tussendoor. Na ongeveer 3,5 uur heb je behoorlijk trek gekregen en kan gestart worden met een lekkere luxe barbecue ** incl 2 drankjes.
** is in plaats van bbq ook goed te combineren met afternoon snacks  v.a. € 37,60

10-40 3,5 uur 25,00 pp incl soep en brood, excl bbq
10-40
5,5 uur 49,00 pp incl lunch en bbq

Zoek & Boek Vragen?

Blauwestadhoeve activiteit, rondvaart, afternoon tea of BBQ

Een afwisselende, actieve dag die bol staat van de activiteiten.  Je krijgt een rondvaart over het Oldambtmeer bij Blauwestad. Geniet van een afternoon tea of een barbecue bij Blauwestadhoeve. Even lekker bewegen tijdens klompjesgolf of bijvb discgolf  .

v.a. 30 p 4 uur 39,50  pp (kleinere groepen mogelijk bijvoorbeeld 20p € 42,70 pp)

Zoek & Boek Vragen?

Blauwestadhoeve Familiedag ongeacht het weer !

Je begint met twee uur activiteiten naar keuze, bijvoorbeeld jollyvolley, disc golf, klompjes golf ( boeren golf – en op klompen) die geschikt zijn voor alle leeftijden. Dankzij onze indoor beach hallen is ons motto “Have a nice day, ongeacht het weer” bij arrangementen vanaf 20p!  Bij activiteiten kun je zelf een keuze maken uit alle 1,5-2 uur durende opties. Na de activiteit ga je lekker zelf bbq-en.  Er zitten een drankje inbegrepen. Een onvergetelijk feestje in Blauwestadhoeve in Groningen! Vraag gerust informatie aan over dit arrangement.

v.a. 10 p 4 uur 39,50 pp

Zoek & Boek Vragen?

Blackminton arrangement (glow in the dark)

Ontvangst met koffie/thee en daarna beginnen we met een speedminton clinic hetzij buiten op het gras hetzij in de beachhal waarna we ons gaan klaar maken voor Blackminton (Speedminton in het donker). Geen risico qua weer: dankzij onze indoor beach hal.

v.a. 10 p 2 uur 20.00 pp

Zoek & Boek Vragen?

Blauwestadhoeve – voor de gemengde groep !

Ontvangst met koffie/thee en  3 broodjes pp. Na de lunch krijgt u een rondleiding door de boerderij (anno 1879) en kunt u een lezing van de nieuwe eigenaar bijwonen. Gevolgd door een stukje cultuur en kunst tijdens uw bezoek aan het aangrenzende Landgoed Ennemaborgh en de galerie Maya Wildevuur (vrijdag zaterdag en zondagmiddag of op aanvraag) en bij terugkeer ontvangen wij u met een drankje (fris/wijn/bier). Daarna gaat u 1,5 uur een gezellige activiteit doen (voor alle leeftijden) zoals discgolf, klompjesgolf , mingolf of jollyvolley)  en om 17.00 uur start de verzorgde bbq (incl 2 drankjes). Vraag gerust informatie aan over dit arrangement.

v.a. 10 p 7 uur 58,00 pp

Zoek & Boek Vragen?

Afternoon Tea arrangement met bezoek aan de galerie van Maya Wildevuur

Je kunt genieten van een heerlijke Afternoon Tea ( i.o. vóór of ná je bezoek aan de galerie) . Je krijgt een variatie heerlijkheden voorgeschoteld met sandwiches, scones met clotted cream en marmelade, een compositie van chocolade lekkernijen en meer! Optioneel: daarna een bezoek aan de galerie van Maya Wildevuur (gratis op dond, vrij, zat). Haar werk bevat kleur en de levensvreugde spat van haar doeken af!

v.a. 20 p 2 uur 27,50 pp

Zoek & Boek Vragen?

Slingertuinen lezing en educatieve wandeling, arrangement inclusief rondvaart

We ontvangen jullie met koffie en iets lekkers bij Blauwestadhoeve. Dan start een lezing over de historie en huidige invulling van de boerderij en de slingertuin. Daarna genieten jullie van een lunch (koffie/thee, 3 broodjes) of luxe lunch met zalm, brie en soep . Na de lunch maakt u een educatieve wandeling over Landgoed Ennemaborgh met een routemap en mbv oude en nieuwe route hulpmiddelen. Daarna gaat u met eigen vervoer naar de haven en om 14:45 uur start de excursie over het Oldambtmeer in een rondvaartboot.  Tip: afronden met een lekkere bbq v.a. € 20,00

v.a. 30 p 11-16.00 uur 29,95 pp (kleinere groepen op aanvraag)

Zoek & Boek Vragen?

Bed, Boat en Breakfast arrangement

Een bijzonder uitje in de buitenlucht! Overnacht (incheck v.a. 15.00 uur) en ontbijt in een van onze mooie bed en breakfast kamers in de heren boerderij van Blauwestadhoeve waarna jullie je richting de jachthaven begeven. Daar ligt een Rivercruise 20 sloep voor jullie klaar, inclusief goed gevulde picknickmand. Met de sloep maken jullie een mooie tocht van een halve dag over het Oldambtmeer, langs de woonwijken van Blauwestad en door kleine kanaaltjes bij Beerta en Finsterwolde.  Bij 2 personen  € 79, – pp en bij 4p € 60,00 pp.

v.a. 2 p 1,5 dag  79,00 pp

Zoek & Boek Vragen?

 

Blauwe Lint arrangement incl rondvaart, lunch, activiteit, of bbq

Ontvangst met 2 x koffie/thee en cake bij Blauwestadhoeve in Midwolda, waarna met eigen vervoer naar de jachthaven van Midwolda. Om 11:30 uur start een rondvaart over het Oldambtmeer van 1¼ uur. Hierbij varen we door woongebied het Riet van Blauwestad. Een gids aan boord vertelt onderweg over het gebied.

We hebben (op bestelling tegen meerprijs) een simpele lunch aan boord van 3 belegde bolletjes, fruit en koffie/thee, melk/karnemelk. Dan met eigen vervoer naar de Blauwestadhoeve in Midwolda voor de Highlandgames of “Wie is de mol” van 13:15 – 16:15 uur. Optioneel kan er gekozen worden voor een aansluitend barbecue.

Optioneel:
Lunch aan boord van de rondvaartboot € 7,50 p.p.
Barbecue bij Blauwestadhoeve € 20,00 p.p.
Activiteit “Wie is de mol” i.p.v. Highland Games € 2,50 p.p.

v.a. 30 p 11.30-16.15 uur 33,50 pp (kleinere groepen mogelijk bijvoorbeeld 20p € 38, 50 pp)

Zoek & Boek Vragen?

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor een arrangement op maat bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55.