Virtuele tour Klik hier

Trouwen Groningen

trouwen, de handtekening

Trouwen op maandag t/m donderdag of  in een weekend met overnachting met je vrienden en familie (60 bedden) .

Trouwen op deze locatie in Groningen is uniek vanwege de natuurschone omgeving en omdat je je complete trouwerij hier kunt vieren. Als je gaat trouwen weet je vaak heel goed hoe je dit wilt invullen. Je wilt trouwen op een bijzondere locatie. Je wilt dat wanneer jij gaat trouwen, je vrienden en familie aanwezig zijn. Dat het een verzorgde dag is, jij je niet druk hoeft te maken, maar alleen hoeft te genieten en te trouwen! De ceremonie, het diner, het feest, de overnachting tot 60 personen en het ontbijt. Wij kunnen alles voor je verzorgen! Je kunt de indeling zelf bepalen. Zo kun je in de boomgaard trouwen, in de lounge, of met een beachparty. Verder kun je je eigen themakleuren kiezen en bepaal je zelf of je de catering door ons wilt laten verzorgen of dat wij onze vaste cateraar inschakelen. Wil je trouwen en een overnachting? Geen probleem! Wij hebben alle faciliteiten voor een onvergetelijk trouw weekend in huis.

Wij bieden een aantal trouw arrangementen aan, maar voel je vrij om activiteiten toe te voegen of aan te passen! Jij gaat trouwen, dus jij bepaalt. We kunnen je verder advies geven over een  trouwambtenaar, videograaf, leverancier van trouwtaart en dergelijke. Wij geven je graag een unieke trouwerij, in een unieke trouwboerderij. Blauwestadhoeve is sinds april 2012 een officieel erkende trouwlocatie in de gemeente Oldambt in Groningen.

Ceremonie trouwen

Dit is het basis pakket van Blauwestadhoeve. De trouw ceremonie op een maandag t/m donderdag op een unieke locatie: de lounge of bij mooi weer de boomgaard van onze mooie heren boerderij, anno 1879. De kosten zijn tussen medio  maart en medio oktober € 250, – . Dit is exclusief consumpties. Buiten deze periode trouwen? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Bed en breakfast trouwen

Je logeert in een kamer naar keuze. Bij aankomst, na de bruiloft, staat er een bruidsarrangement voor je klaar met versieringen, een fles Asti Martini en lekkernijen. De ochtend na je trouwen kun je laat uitchecken (12:00 uur) en krijg je ontbijt op bed. De kosten zijn gebaseerd op 2 personen: € 109,95.

Trouwen 2 dagen

Blauwestadhoeve biedt een groepsaccommodatie met 60 personen.  Je kunt kiezen of je vrijdag en zaterdag, of zaterdag en zondag je bruiloft wilt vieren. Je begint met de ceremonie, het echte trouwen, en daarna heb je een diner met je gasten. Na het diner begint het feest, en daarna kun je gezamenlijk overnachten in onze heren boerderij. Na de overnachting ontbijt je gezamenlijk en kun je terugkijken op een heerlijke bruiloft. De datum ligt normaal gesproken tussen medio maart en medio oktober. De prijs is afhankelijk van je wensen en het aantal gasten wat we graag persoonlijk met jullie bespreken.

Trouwen 3 dagen

Ga je trouwen en wil je een heel weekend met je gasten doorbrengen? Vrijdagavond begint bijvoorbeeld met een ‘day before informal diner’ en een overnachting voor de ceremoniemeesters en intiemste vrienden. Of met (maximaal)  60 gasten in onze heren boerderij ?  Na de overnachting is er een heerlijk ontbijt en gaat het bruidspaar de laatste voorbereidingen treffen en met de fotograaf op pad voor de fotoshoot. Daarna vindt de ceremonie plaats, het echte trouwen. ’s Avonds kun je genieten van een gezamenlijk diner, feest en overnachting. Zondag geniet je na met je gasten van een heerlijk uniek weekend tijdens een lekker ontbijt. De datum ligt normaal gesproken tussen medio maart en medio oktober. De prijs is afhankelijk van je wensen en het aantal gasten.

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor jouw onvergetelijke trouwerij bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55.

Zoek & Boek Vragen?