Virtuele tour Klik hier

Blauwestadhoeve op Trips enTravel RTL4 : uitzending (8-3-14) gemist ?

trips en travel  2014, have a nice day ongeacht het weer Trips en Travel opnamen van onze groepsaccommodatie en indoor-beach (met gasten van Volleybalvereniging de Set-Uppers ).

Uitzending gemist ? KIJK  hier ! Deze hele uitzending staat in het teken van Blauwestad/Oldambt. Naast Blauwestadhoeve komen o.a. aan bod Zeilschool Blauwestad, Fontana, Winkelen in Winschoten, het Waterbei Straatheater Festival en nog veel meer.

Het programma

Trips & Travel is het nieuwe reis programma van RTL4. In 12 sprankelende afleveringen doen we alle provincies aan die Nederland rijk is. Vaste onderdelen in het programma zijn overnachten, culinair genieten, recreëren, lifestyle, shoppen, ontspanning, sporten en veel meer. En het leuke is; waar je normaal linksaf zou gaan, gaan zij rechtsaf en  op zoek naar de leukste (soms onontdekte) plekjes.

 De presentatie van dit nieuwe programma is in handen van Kevin Brouwer die de afgelopen twee jaar veelvuldig te zien was in LifestyleXperience wat ook te zien is op RTL4. De opnames zijn afgerond en de uitzending is op 8 maart 2014 om 16.30 uur op RTL4.

Er wordt een prijsvraag uitgezet waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Houdt de website www.oldambt.groningen.nl en de facebookpagina www.facebook.com/oldambt in de gaten voor het winnen van één van de arrangementen ter beschikking gesteld door de sponsors van het programma.