Virtuele tour Klik hier

Tennisbaan HurenAll Weather Tennisbaan

N.B. alle genoemde bedragen zijn inclusief op dit moment geldende btw percentages (betalingen dienen dan voor 24 december op ons rekening bijgeschreven te zijn), conform de huidige berichtgeving van de overheid ivm de verhoging van 6 naar 9 % per 1-1-2019 . BTW en andere overheidstoeslagen hebben wij geen invloed op en worden doorberekend.

Tennis en golf uitje, v.a. € 99,90, 3 daags inclusief  2p kamer met ontbijt

Tennis en golf uitje boeken ? Voor uw tennisteam, vrienden weekend, vriendinnen weekend, familie uitje, gezins uitje, vader zoon weekend, moeder dochter weekend en geniet van de rust en het filevrije Groningen.
In onze directe omgeving bevinden zich 8 Nederlandse  golfclubs binnen 28 km en  1 Duitse die u in slechts 32 minuten bereikt:  “Golfclub Gutshof Papenburg Aschendorf e.V.” (tevens indoor).

Ook zonder Golfvaardigheidsbewijs kunt u van dit arrangement gebruik maken want dan kunt u spelen op 3 banen in de omgeving.

Bij dit tennis en golf uitje is het gebruik van de tennisbaan inbegrepen, de greenfee’s dient u ter plaatse te voldoen want die verschillen per baan en variëren van € 10,00 tot € 65,00.
Tip: gezinsuitje  in Losdorp, Greenfee  € 10,- , Ballenkaart (10 x 25 ballen)  € 10,- ,Huur golftas met clubs: gratis (borg € 25,- ).

U mag onbeperkt (in onderling overleg) gebruik maken van onze tennisbaan en kunt eventueel tennisrackets lenen en ballen zijn te koop.Wij beschikken over een kunstgras all weather tennisbaan met goede drainage en bij regen kunt u ook beach tennis spelen in onze indoorbeachhal of eens Speedminton uit proberen!

U beschikt over een 2 persoons B&B kamer op de 1e verdieping of tegen meerprijs over een familiekamer op de begane grond (tevens voorzien van kitchenette).
Het ontbijt is inbegrepen en wij betalen de toeristenbelasting voor u. Op de laatste dag kunt u tot 11.00 uur uitchecken.

Ons bedrijf ligt slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer en aan de achterzijde grenzen we aan Landgoed Ennemaborgh met de galerie van Maya Wildevuur.
Tegenover ons bedrijf is een pannenkoekenhuis en 100m verder restaurant Gasterij Smits.

Arrangement: € 99,90 ma/do of € 119,90 vr/zo
3 dagen
2 nachten
2persoons kamer
ontbijt
toeristenbelasting
gebruik tennisbaan (onbeperkt in onderling overleg)
golfbaan (excl greenfee, verschilt per baan)
gratis parkeerplaats

Tennisbaan huren, Groningen, Midwolda

De enige Groepsaccommodatie en Bed & Breakfast met een privé tennisbaan !

Wil jij een tennisbaan huren in Groningen? Zonder lid te hoeven van een vereniging: de losse verhuur van een tennisbaan op werkdagen en weekends van 10:00 uur tot zonsondergang kost € 5,75 per persoon per uur. In geval van gebruik van de baanverlichting geldt een stroomtoeslag van € 5,50 p/u.

bed en breakfast met tennisbaanGroepsaccommodatie

Kosten

Losse verhuur tennisbaan € 5,75 p.p. p/u
Baanverlichting Stroomtoeslag € 5,50 p/u

Zoek & BoekVragen?