Virtuele tour Klik hier

Speedminton
speedminton blauwestadhoeve

rsz_bb-incl-tennisbaan1

Blackminton
Blackminton Blauwestadhoeve
beachvolleybal
beachvolleybal

43576_A

bed en breakfast met tennisbaanGroepsaccommodatie

 

 

Tennis arrangement voor een tennis weekend met slecht weer alternatief

Zoekt u een hotel met tennisbaan? Blauwestadhoeve Bed and Breakfast in Midwolda , Groningen !

Goed weer garantie: wij beschikken over een indoor-beachhal en bieden bij slechte weersomstandigheden dus de mogelijkheid van leuke activiteiten in onze indoor-beach hal.

Bestuursuitje en/of Commissie uitje

Zit je in het tennisbestuur? Ben je het hele jaar druk met de vereniging? Heb je zin in een uitje met het bestuur en/of de commissie? KOM BIJ ONS gemoedelijke B&B. Het is natuurlijk altijd leuk om “als teambuilding” eens met de het bestuur en/ of commissie een paar dagen te genieten van de gastvrijheid en lekker een balletje te slaan.

Tennistoernooi met overnachting

Gezellig tennissen met je tennisgroepje in Midwolda, Groningen en geniet van de gemoedelijke gastvrijheid en overnachting  in onze B&B met 2-20 personen in onze 7 kamers. Of met 20-60 personen in onze groepsaccommodatie. Dit arrangement is inclusief slapen, ontbijt en huur tennisbanen.

Vrijwilligersuitje

Met de vrijwilligers op stap! ZE HEBBEN HET VERDIEND! Blauwestadhoeve organiseert al 10 jaar leuke groepsuitjes. Wij kunnen je een middag, avond (of allebei) of meerdere dagen vermaken met leuke activiteiten, tennissen, eten, drinken, overnachten etc.

Tennis weekend

Wil je met je team beter gaan presteren, zijn jullie kampioen geworden en wil je daarom een leuk uitje organiseren, of willen jullie, in het kader van teambuilding, een paar dagen gaan trainen? Bij Blauwestadhoeve kan je beschikken over onze eigen tennisbaan gedurende je verblijf. Ideaal voor een tennis weekend! Een tennis weekend is mogelijk in combinatie met zowel de bed and breakfast als de groepsaccommodatie.

Tenniskamp

Blauwestadhoeve is de perfecte locatie voor een leuk en goed verzorgd tenniskamp! De kinderen overnachten in het indoor dorpje met 8 cottages. Blauwestadhoeve grenst aan het bos van Landgoed Ennemaborgh en ligt slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer.