Virtuele tour Klik hier

Speedminton

speedminton blauwestadhoeve

Speedminton is een nieuwe racketsport. Je kan met iemand al speedminton komen spelen voor € 10,- per persoon per uur, incl bruikleen van rackets en speeders.
Dat kan ook in het donker: Blackminton met blacklight, schmink etc á € 15,00 pppu.
Een speedminton- / blackminton clinic als arrangement (min. 8 personen) duurt 2 uur en kost € 20,00 pp.
Een nieuwe, originele sport beoefenen tijdens een familiedag of bedrijfsuitje? Dat kan bij Blauwestadhoeve, speedminton expert in Groningen. Je kunt speedminton zelfs gebruiken als speeddate voor je netwerk of met collega’s.

Wat is speedminton?

Speedminton is een combinatie van tennis, badminton en squash, dat je zonder net speelt. Het is mede daardoor laagdrempelig en voor alle leeftijden. De regels zijn opgesteld door de Duitse Speedminton Bond. De telling is hetzelfde als bij badminton. Je maakt gebruik van een bijzondere shuttle: een speeder. Deze speeder beweegt sneller dan een gewone shuttle. Het spel zal dan ook vlotter verlopen dan badminton. Je kunt speedminton ook in dubbelspel spelen. De speedminton baan is iedere dag van 10:00 uur tot 22:00 uur te boeken.

Blauwestadhoeve: 1e Speedminton In- en  Outdoor Centrum in Nederland waar het gehele jaar, ongeacht het weer, deze nieuwe sport  wordt beoefend.

Enige in Nederland waar u 365 dagen per jaar Blackminton kunt spelen !

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor speedminton bij Blauwestadhoeve of boek direct een speedminton baan, bel 0597 55 40 55.

Bekijk ook:

Nieuwe sport ‘Speedminton’ verovert nu ook Nederland, lees het artikel.

Speedminton movies

Zoek & BoekVragen?