Virtuele tour Klik hier

Schoolkamp en schoolreis arrangement

Op schoolkamp in Groningen

Op schoolkamp: vanaf school fietsen door het mooie Groningen en uiteindelijk aankomen bij Blauwestadhoeve. Dat maakt best een indruk op de kinderen. Het is een imponerende oude herenboerderij anno 1879, liggend in een mooie omgeving. Aan de achterzijde grenzend aan Landgoed Ennemaborgh (toegang gratis) en slechts 900m van het strand van het Oldambtmeer. Er is genoeg te doen op het terrein (sportveld en tennisbaan) of daarbuiten om er een geweldig schoolkamp van te maken.

Bovendien hebben we een indoor beachhal waar onze groepen het eerste uur gratis over mogen beschikken en op 2e e.v. uur 50 % korting op krijgen, dus:  ook bij slecht weer een geslaagd kamp gegarandeerd !

Er zijn 4-8 blokhutten waar de kinderen tijdens het schoolkamp kunnen verblijven. Begeleiders kunnen in een cottage slapen dicht bij de kinderen of in een aangrenzende familiekamer. Naast de slaapvoorzieningen kun je tijdens het schoolkamp gebruik maken van een ruime keuken met groepsvoorzieningen, tafeltjes en stoeltjes. Ook hebben wij een gezellige lounge met bar, haard en zithoek en een zitgedeelte voor eten en spelletjes.

Tijdens een schoolkamp wil je ook leuke afwisselende activiteiten doen. Alles is bij ons mogelijk. Van zeilen tot de Kids Highland games of blackminton, niets is ons te gek, ongeacht het weer. Wij hebben bij slecht weer namelijk voldoende ruimte binnen voor veel activiteiten.

Blauwestadhoeve Schoolreis Arrangement:
Overnachting € 18,50 pppn (min 2 nachten, min 20p of i.o.)
Zelfverzorging (verzorgd eveneens mogelijk)
Gratis 1 uur gebruik indoorbeachhal (“slecht weer garantie”)
Educatief programma (slechts 20 min fietsen), gecombineerd museumbezoek:
– Voucher met € 1,00 pp korting op gecombineerd bezoek van Klokkengieterij museum en Museum Slag bij Heiligerlee( normale combi entree € 5,00 pp t/m 17 jr)
– Klokkengieterij museum Heiligerlee: lespakket met geïntegreerde museumles (1,5 uur) + verwerkingsles ( 1 uur) voor in de klas (bovenbouw gr 4 t/m 8) en/of
– Museum Slag bij Heiligerlee:  (lespakket met introductie les in de klas (1 u) + geïntegreerde museumles (digitale en interactieve rondleiding max 2 uur) + verwerkingsles ( 1-1,5 uuur) voor in de klas (gr 6,7,8)

Musea Heiligerlee

 

Kijk rustig eens rond op de website bij de activiteiten die passen bij een schoolkamp. Ook kun je de kosten (afhankelijk van het aantal slaapplekken) voor het schoolkamp hier bekijken.. Er zijn ook vele  arrangementen.

Neem gerust contact met ons op voor alle informatie over het houden van een schoolkamp bij de Blauwestadhoeve! of bel 0597 55 40 55.

Zoek & BoekVragen?

trainingskamp (2)