Virtuele tour Klik hier

Luxe (20p) , 20-40p of 60p groepsaccommodatie in boerderij

Luxe (20p) , 20-40p of 60p groepsaccommodatie,  “Leukste groepsaccommodatie in Groningen” (2x winnaar)

Zaalverhuur

Zoekt u een leuke groepsaccommodatie in boerderij in het Noorden, in het Oldambt in Groningen: wij werden 2x gekozen als “Leukste groepsaccommodatie van Groningen”.
EXCLUSIEF voor uw groep, voor paar dagen, een weekend of midweek, voor kleine en grotere groepen: van 20 tot 60 personen.

Lees alles over onze faciliteiten en de leuke groepsactiviteiten in en rond de boerderij die wij jullie kunnen bieden.

Volleybal

TIP: Have a niceday, ongeacht het weer , dankzij onze indoor- beachhal: voor groepsacco gasten slechts € 2,90 per uur (nml. 50 % korting, obv gehele groep)!

 

 

Mogelijkheden: u huurt alleen wat u gebruikt óf een luxe variant (20p) met B&B kamers of  20-40p of u huurt de gehele accommodatie (60p) voor  € 2.470,00 per weekend (voor vakanties en feestdagen zie de betreffende prijstabel).

Uw groep beschikt over:
         “Luxe”: 7 B&B kamers, grote keuken (kookworkshop?) en lounge of
20-40p:
4-8 cottages : inpandig dorpje op de “deel” van de boerderij (t ‘Graanhuys,     voormalige graanopslag)
          verblijfsruimte met tafels en stoelen in combinatie met
          open keuken, goed ingerichte met 6 pits gasfornuis (kookeiland), koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gasoven en warmhoud oven etc.
          picknicktafels buiten
          sportveld
          indoor tafeltennistafel
          kidsoutdoorterrein

Optie’s:

1.         20-40p versie: met 20 p beschikt u over 4 cottages. Het is mogelijk om de lounge met bar en haard bij te huren (kosteloos vanaf 30 personen). In de wintermaanden adviseren wij de lounge erbij te huren (de ruimte met de zitplaatsen op het indoorplein bij de cottages is zelf niet verwarmd).
2.         bijhuren extra cottages of familiekamers (invalide vriendelijk, begane grond) of B&B kamers op 1 verdieping
3.        Met 20 p beschikt u over 4 cottages. Het is mogelijk om de lounge met bar en haard bij te huren (kosteloos vanaf 30 personen).

3.         huur indoorbeachhal , elk uur met 50 % korting: slechts  € 2,90 pppu en gehele weekend vrij gebruik tennisbaan

Groepen groter dan 20 personen:

          het aantal cottages/bedden wordt aangepast aan uw groepsgrootte (á € 18,50 pppn, min 2 nachten)
          vanaf 30 personen staat de Lounge kosteloos tot uw beschikking
          vanaf 40 personen staan er ook nog 2 familiekamers op de begane grond tot uw beschikking.
          vanaf 48 personen staan er ook nog 5 kamers op de 1e verdieping van het voorhuis tot uw beschikking

De familiekamers (ook op de begane grond) worden vaak bij geboekt voor opa & oma of gezinnen met baby’s. Deze zijn makkelijk bereikbaar, invalidenvriendelijk, beschikken over een kitchenette, eigen badkamer en 2 boxspring bedden en stapelbed en komen ook uit op het terras naast de lounge.

Zoek & BoekVragen?

Onder aan elke pagina staan onze algemene (Recron) voorwaarden. Groepen ontvangen bij aankomst ook een huishoudelijk reglement, weet-je-datjes en inventarislijst.
Onze accommodatie is kindvriendelijk en wij willen absoluut geen scherven op ons terrein. Daarom zijn bierflesjes, net als bij veel sportverenigingen en evenementen, niet toegestaan (evenals ander glas werk buiten). Hiervoor zijn naast blikjes ook andere alternatieven zie ook onze bestellijst.