Virtuele tour Klik hier

Kookworkshop

Teambuilding – Kookworkshop met streekproducten

In dit arrangement “koken-met-de-kok” werken we met u zoveel mogelijk met (seizoensgebonden) streekproducten met een buitenlands sausje in een ongedwongen sfeer met nieuwe uitdagingen voor u en uw collega’s, vrienden of familie. Teamwork in een andere ambiance.
Een leuk arrangement (5 uur) voor minimaal 16 personen, inclusief 4 drankjes.
De kosten zijn € 50,00 per persoon incl. ingrediënten, inhuur kok(s) voorbereiding, huur keuken en schoonmaak.

Steamboat (gezond zonder olie of boter)

Dit is een eenvoudige workshop om kennis te maken met Chinese fondue, waarbij we gezamenlijk de ingrediënten proportioneren en klein snijden, de tafels met de hotpotten klaar maken en vervolgens starten met bereiden. Ideaal voor vegetarische gasten: u gaat namelijk zelf de hotpot vullen.
Totaal ongeveer 18 ingrediënten waaronder diverse soorten groente ,vlees, kip en evt. vis en rijst.
Een heerlijke avond (4 uur) gezamenlijk aan tafel zelf kokkerellen.
Vanaf 16 personen zijn de kosten € 37,95 per persoon incl. 4 drankjes, ingrediënten, inhuur kok(s) voorbereiding, huur keuken en schoonmaak.

 

N.B. Zoals vereist binnen Europese wetgeving per 13 december 2014 attenderen wij u erop dat het niet uitgesloten is dat onze gerechten allergenen bevatten.
Vanwege onze kleinschaligheid (wij hebben geen menukaart) en onze voorkeur voor gebruik van verse seizoen specifieke producten vragen wij u : ‘Heeft u allergie? Meld het ons!’