Virtuele tour Klik hier

Kinderfeestje op woensdag of donderdag onder begeleiding

Kinderfeestjes in de beachhal, even binnenkijken: klik hier .

Blauwestadhoeve, in de provincie Groningen,  heeft al veel feestjes voor kinderen, teenagers en jongeren georganiseerd.

Het feestje gebeurt op woensdag of eventueel donderdag onder volledige begeleiding 🙂 ! Dus niet: alleen een instructie of een bak met speelgoed en redt je er maar mee, neeeee dat dus niet .

O.a. afhankelijk van de leeftijd gaan we een aantal activiteiten doen en als je voorkeur hebt kan je dat op het aanvraagformulier vermelden (voorbeeld  “graag ook voetbal” , of juist niet ).
Bijvoorbeeld  touwtrekken, skippybalrace, blikgooien, trampoline,  jollyvolley, beach-voetbal, -volley incl. limo en wat lekkers.

Of 1,5 uur knotshockey, beachhockey, – badminton, -tennis, etc. U regelt een compleet kinderfeestje via het aanvraagformulier !

U kunt ook het standaard kinderfeestje combineren met naar keuze Ă©Ă©n van de optie’s 5,6,7,8,11 of 12 voor € 5,00 ( 50 % van de genoemde prijs).

Meer info:  1 telefoontje, bel: 0597-554055

Zowel voor teenagers (Highland Games, Speedminton etc.) als een kinderfeestje voor 12 jaar of  bijv.  5 jaar oude kinderen. Je verjaardagsfeestje bij ons vieren is bij Blauwestadhoeve altijd een feest, zie onderstaande 14 mogelijkheden en beschrijvingen.

Via  “ZOEK EN BOEK” button krijgt u totaaloverzicht (prijzen, tijdsduur en mogelijkheden) ZONDER te boeken (boeken gebeurt pas door op “verzenden” te klikken)!

Zoek & Boek Vragen?

Via  “ZOEK EN BOEK” button krijgt u totaaloverzicht (prijzen, tijdsduur en mogelijkheden) ZONDER te boeken (boeken gebeurt pas door op “verzenden” te klikken)!

Activiteiten kids:

Kids indoorbeach party  (optie 1)

Voor minimaal 8 kinderen hebben we een indoor spellentraject bij Blauwestadhoeve. De kinderen kunnen zelf ter plaatse kiezen uit verschillende spellen (ook afhankelijk van leeftijd):

 • Touwtrekken
 • Skippybalrace
 • Blikgooien
 • Trampoline
 • Jollyvolley
 • Tikspelletjes

Dit spellentraject duurt 1,5 uur inclusief limonade en wat lekkers in de pauze, voor € 10,00 per persoon.

Maar er zijn méér mogelijkheden ook voor oudere jeugd

 • bijvb  Lollyhockey / knotshockey, Beach-voetbal, -volley, -hockey, -badminton, -tennis en dergelijke

Een kids-indoor-party  feestje is te combineren met bijvoorbeeld patat eten.

Zoek & Boek Vragen?

Via  “BOEK NU” button krijgt u totaaloverzicht (prijzen, tijdsduur en mogelijkheden) ZONDER te boeken (boeken gebeurt pas door op “verzenden” te klikken)!

Cake versieren (optie 2 )

De kids krijgen aan het begin (of tijdens) het verjaardagsfeestje limonade. Nu kunnen eventueel cadeautjes worden uitgepakt. Ze gaan hier samen een cake versieren. Het kinderfeestje cake versieren kost € 2,50 per persoon . Dit onderdeel is goed te combineren met andere arrangementen.

Zoek & Boek Vragen?

Pannenkoeken eten (optie 3)

De kids kunnen ook starten of afsluiten met pannenkoeken eten en ranja drinken. Hiervoor staat een half uur, en de kosten hiervoor zijn € 5,00 per persoon. Leuk om bijvoorbeeld na het voetbalkinderfeestje te doen!

Zoek & Boek Vragen?

Patat met knakworst (optie 4)

Tijdens of na het spelen kun je met de kinderen een portie patat eten met knakworst en ranja. Hiervoor staat een half uur, en de kosten zijn € 3,50 per persoon.

Zoek & Boek Vragen?

Tennisclinic (optie 5)

Voor minimaal 10 kinderen vanaf 7 jaar is er de tennisclinic. De tennisclinic duurt 50 minuten .

Zoek & Boek Vragen?

Klompjesgolf (optie 6)

Klompjes golf (“boeren golf-en met klompen”) circuit: in teams gaan ze het parcours afleggen en proberen met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te slaan. Het groepje dat het parcours met het minst aantal slagen heeft afgelegd zonder hindernissen over te slaan of strafpunten is winnaar.

Zoek & Boek Vragen?

Disc Golf (optie 7)

Ook populair tijdens familiedagen, geschikt alle leeftijden v.a. 6 jaar. Er zijn 9 holes (targets) en je krijgt allemaal je eigen frisbee (statiegeld € 12,50) . Spannend, gezellig en omdat vrijwel iedereen onervaren is heeft iedereen gelijke kansen en vaak is er een verrassende winnaar.

Zoek & Boek Vragen?

Speedminton  (Optie 8)

Speedminton is erg laagdrempelig: het is een nieuwe sport, een combinatie van tennis/badminton/squash. Ook ongeoefende spelers pakken het snel op en hebben er veel plezier in, vanaf 9 jaar . Bij mooi weer buiten en bij minder mooi weer binnen  (incl. huur materiaal, rackets en shuttles).

Zoek & Boek Vragen?

Speedminton + Blackminton (Optie 9)

Blackminton is Speedminton in het donker (ook overdag in de beachhal). Dankzij de Blacklights zijn de fluoriserende lijnen, rackets en shuttle, zichtbaar. Bovendien wordt de shuttle voorzien van een glow-in-the-dark breekstaafje. Schmink en witte elementen van de kleding geven het een fascinerend beeld.  (incl. huur materiaal, tennisbaan, rackets,  shuttles, breekstaafjes, gebruik blacklights). Vanaf 9 jr.

Zoek & Boek Vragen?

Kids Zandkastelen bouwen (optie 10)

Dit kinderfeestje is te boeken van april tot eind september. We gaan prachtige zandkastelen bouwen met torens, grachten en dergelijke. Hier hebben we handige hulpattributen voor. Lekker met je handen in het zand samen bouwen en samen delen.

Zoek & Boek Vragen?

 

Knotshockey (optie 11)

Kinderen van alle leeftijden kunnen hier aan meedoen. Misschien ken je het als lolly hockey? Een leuke activiteit als je ook de jongere kinderen er bij wilt betrekken. De regels van hockey gelden, maar je hockeyt met grotere, zachte stokken. De kosten zijn € 10,00 per persoon.

Zoek & Boek Vragen?

Minigolf (optie 12)

Ongeacht het weer: want Minigolf spelen we op onze kunstgras baan en dus zijn we veel minder afhankelijk van het weer. Dankzij de omheining verlies je geen uren met het zoeken van de ballen. Per team krijg je een golf club (putter) en bal. Als team ga je met zo min mogelijk slagen de bal ” putten” (in de holes slaan). Maar …..de 9 holes bevatten totaal 13 hindernissen….. De kosten zijn € 10,00 per persoon.

Kids Highland Games (optie 13)

Voor minimaal 10 kinderen vanaf 14 jaar is dit een geweldig kinderfeestje. Het is gebaseerd op de Schotse en Keltische cultuur. Wij hebben een traject van 7 activiteiten uitgezet. Wie is het sterkst? De kosten zijn € 15,00 per persoon.

 • Tug a war – touwtrekken
 • Quoiting – hoefijzer gooien
 • Wrestling the circle – worstelen
 • Caber tossing – paalwerpen
 • Throwing the hammer – hamer werpen
 • Tossing a sheaf – strobaal werpen
 • Weight your weight – vlegel hangen

Zoek & Boek Vragen?

Kids Voetbal/hockey/tennis feestje (optie 14, met jou  je trainer of coach)

Voor minimaal 10 kinderen met hun trainer kun je het voetbal kinderfeestje bij Blauwestadhoeve boeken. Het voetballen duurt een uur en de kinderen raken lekker hun energie kwijt. In de frisse lucht buiten spelen voor € 7,50 per persoon. Het voetbal kinderfeestje is te combineren met een andere activiteit of samen eten.

Zoek & Boek Vragen?

 

 

 

Kijk voor de vele mogelijkheden voor een kinderfeestje in Groningen en stel zelf een arrangement samen. Boek nu je kinderfeestje in Groningen bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55. Voor ieder wat wils!Blauwestadhoeve, in de provincie Groningen,  heeft al veel kinderfeestjes georganiseerd. We regelen een compleet kinderfeestje met maar 1 telefoontje, bel: 0597-554055 ! Blauwestadhoeve heeft een scala aan mogelijkheden. Of je nou een kinderfeestje zoekt voor 12 jaar oude kinderen of een kinderfeestje  voor bijv.  5 jaar oude kinderen. Je verjaardagsfeestje bij ons vieren is bij Blauwestadhoeve altijd een feest, we kennen maar liefst 13 mogelijkheden, zie onderstaande beschrijvingen.

Zoek & Boek Vragen?