Virtuele tour Klik hier

Introductie

Blauwestadhoeve arrangementen voor jong en oud , privé of met de familie

Blauwestadhoeve is gevestigd in een herenboerderij, anno 1879, in Midwolda, Groningen. Bij deze boerderij hoort 3ha grond. Het woonhuis, de aangrenzende graanschuur en de kapschuren hebben een nieuwe bestemming gekregen met aan de andere zijde van de boomgaard een minicamping. We beschikken over een B&B in het monumentale voorhuis, met betaalbare kamerprijzen, privé tennisbaan en mooie slingertuin en boomgaard.

In de graanschuur hebben we een groepsaccommodatie met een lounge ruimte, een grote keuken met groepsvoorzieningen etcetera.

De kapschuren zijn nu indoor beachhallen en we organiseren diverse activiteiten. We kunnen je dus diverse workshops, arrangementen, activiteiten en overnachtingen bieden. Van kinderfeestje tot vrijgezellen feest. Van vriendenweekend tot het verhuren van fietsen. Van het verhuren van vergaderruimte tot een beachparty. Van kamperen tot een bruiloft!

Blauwestadhoeve biedt alles aan onder één dak.

Met veel natuurschoon en historie in de omgeving is Blauwestadhoeve zo’n unieke locatie, daar moet u geweest zijn! Kijk dus rustig rond op onze website. Neem bij vragen gerust contact met ons op. We denken graag met je mee!

 

Zoek & BoekVragen?