Virtuele tour Klik hier

Tot 2 x toe verkozen tot  “Leukste groepsaccommodatie van Groningen ” !Groepsaccommodatie Groningen, voor acties kijk bij “NIEUWS” !

Alvast even binnenkijken in onze groepsaccommodatie : welkom bij onze virtuele tour

Zoek & BoekVragen?

“We wilden het leuker. Er zijn al zoveel groepsaccommodaties met een woonkamer met kunstleren banken waarbij je ook ergens kan slapen op van die dunnen matrasjes”: aldus Rob en Marjolijn Berrevoets.

Rob en Marjolijn 09

 

 

 

 

Het “Graanhuys” verbouwen tot een indoor dorp met cottages om te slapen met een veilig plein voor de kleintjes om te spelen.
De smederij verbouwen tot semi-open keuken met  steigerhouten tafels met stoelen.
De voormalige aardappelopslag verbouwen tot douches en toiletten.
De paardenstal verbouwen tot lounge met bar en haard (optioneel tot 30 p).
De kapschuur dichtmaken en verbouwen tot beachhal (ideaal bij slecht weer)
De houtwal verbouwen tot tennisbaan
De maiskuil verwijderen voor het zicht naar achteren en skaten
De weilanden omploegen, draineren en inzaaien voor sportveld en minicamping
Een terras creëren op het terrein tussen de boerderij en de kapschuren met picknicktafels en priëlen.

Wij kunnen accommodatie voor groepen in Groningen aanbieden van 20 tot 60 personen. Ideaal voor:

Zoek je een groepsaccommodatie in de provincie Groningen? Op de Blauwestadhoeve verblijf je in een authentieke Groninger boerderij. Wij bieden je een zeer uitgebreid aanbod aan qua faciliteiten en groepsactiviteiten voor groepen in onze groepsaccommodatie. Alles is mogelijk, van zelfverzorging tot catering, met of zonder programma vol leuke activiteiten.

Verblijf op maat

Wij gaan met je in gesprek als je met een groep in Groningen wilt overnachten. We luisteren naar je wensen en kunnen een op maat gemaakt groepsaccommodatie pakket aanbieden. Afgestemd op jouw situatie. Er is heel veel mogelijk, met of zonder catering. Je hoeft ons terrein niet af want er zijn vele leuke groepsactiviteiten mogelijk, zowel binnen als buiten. Zoals speedminton, blackminton, beachvolleybal en highlandgames. Maar ook voor het populaire ‘Wie is de Mol‘ en “Ik hou van Holland” kunt u bij ons terecht. Ons motto is niet voor niets: ‘Have a nice day, ongeacht het weer!’ Daarnaast kunt u in de omgeving fietsen, wandelen, zeilen of een rondvaart maken.


    Bekijk het prijsoverzicht of het aanvraagformulier via de button “Zoek & Boek ”.

    Heb je specifieke vragen of wensen? Neem gerust contact met ons op of bel 0597 55 40 55 Wij helpen je graag!

    Wij zijn aangesloten bij Stichting Groepsaccommodaties Nederland waardoor u simpel een annuleringsverzekering kan afsluitenvoor info klik hier