Virtuele tour Klik hier

Vakantiehuis met 4-8 cottages (indoor), 20-40 personen

“Leukste groepsaccommodatie in Groningen” (2x winnaar)

Zaalverhuur

Volleybal

 

 

 

 

U kunt kiezen uit 3 varianten van deze  vakantieboerderij voor de hele familie:

  1. “Blauwestadhoeve Luxe” , 7 kamers voor 7-20 personen, nov-febr (zie andere pagina)
  2. Vakantiehuis met uw eigen dorpje (indoor),  20-40 personen, 4-8 cottages
  3. Vakantieboerderij in Groningen, 20-60 personen, met 4-8 cottages aangevuld met 7 kamers(zie andere pagina)
Vakantiehuis met uw eigen dorpje (indoor),  20-40 personen, 4-8 cottages, tennisbaan en beachhal

Zoekt u een leuke groepsaccommodatie in boerderij in het Noorden, in het Oldambt in Groningen: wij werden 2x gekozen als “Leukste groepsaccommodatie van Groningen”.
EXCLUSIEF voor uw groep, voor paar dagen, een weekend of midweek.

Via de fraaie oprijlaan bereikt u deze unieke groepsaccommodatie. Je maakt hier gebruik van 4 tot 8 cottages (totaal 20-40 bedden) in het inpandig dorpje op de “deel” van de boerderij (t ‘Graanhuys) met tafeltennistafel. U betaald naar gelang de groepsgrootte en krijgt evenredig aantal cottages. Exclusief gebruik.

Je kunt op aanvraag bijhuren  (op de begane grond) 2 invalide vriendelijke familiekamers (4p) met badkamer die beschikken over een kitchenette,  2 boxspring bedden en stapelbed met terras in boomgaard.De familiekamers (ook op de begane grond) worden vaak bij geboekt voor opa & oma of gezinnen met baby’s.

Er is nieuw sanitair voor zowel dames als heren met douches, toiletten en wastafels.
De verblijfsruimte met tafels en stoelen heeft een open/goed ingerichte keuken met 6 pits gasfornuis (kookeiland), koelkast, vaatwasser, combi-magnetron, gasoven en warmhoud oven etc.
Sfeervolle lounge met bar, tap en haard : kosteloos vanaf 30 personen (in de wintermaanden adviseren wij groepen <30p de lounge erbij te huren).

Picknicktafels, sportveld, indoor tafeltennistafel, kids outdoorterrein staan tot uw beschikking.

Alvast binnenkijken: https://walkinto.in/tour/Wk_oifZNPZW1ldooGZVv-/De_Leukste___Midwolda__

Veel activiteiten tijdens je vakantie in Groningen

Op het terrein van 3 ha is een tennisbaan en een beachhal en er zijn heel veel activiteiten mogelijk (onafhankelijk van het weer dankzij de indoor beachhal) zoals Highland Games, Blackminton etc. De indoor beachhal is het 1e uur gratis.

Vanuit de lounge heb je zicht op het natuurgebied met o.a. reeën, grauwe kiekendief etc. Binnen 20 minuten ben je in Groningen of in het historische Bourtange, Fontana Nieuweschans of in het mooie Duitse plaatsje Leer of de Meyerwerft in Emden. Op 900 meter ligt een groot meer van 800 ha.

Lees alles over de leuke groepsactiviteiten in en rond de boerderij die wij jullie kunnen bieden.

TIP: Have a nice day, ongeacht het weer , dankzij onze indoor- beachhal: voor groepsacco gasten op moment van boeken, bijboeken voor  slechts € 2,90 per uur (nml. 50 % korting, obv gehele groep)!

Zoek & BoekVragen?

Onder aan elke pagina staan onze algemene (Recron) voorwaarden. Groepen ontvangen bij aankomst ook een huishoudelijk reglement, weet-je-datjes en inventarislijst.
Onze accommodatie is kindvriendelijk en wij willen absoluut geen scherven op ons terrein. Daarom zijn bierflesjes, net als bij veel sportverenigingen en evenementen, niet toegestaan (evenals ander glas werk buiten). Hiervoor zijn naast blikjes ook andere alternatieven zie ook onze bestellijst.