Virtuele tour Klik hier

Fietsverhuur Groningen

Fietsverhuur

Dankzij onze fantastische ligging in Groningen is fietsverhuur een hit voor Blauwestadhoeve. Het is een echte aanrader om een fiets te huren en Groningen te ontdekken. Zo verhuren wij veel fietsen aan mensen die natuurgebied Blauwestad willen ontdekken. Het uitgebreide natuurgebied is toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Ook Oldambt Groningen zorgt voor veel fietsverhuur aan bezoekers. Verder kun je zo het landgoed Ennemaborgh op fietsen. Je stapt op bij Blauwestadhoeve en je kunt alle kanten op. Wij hebben diverse routes inclusief knooppunt routes voor je beschikbaar. Als je vroeg een fiets huurt loop je kans meerdere reeën te zien!

We verhuren fietsen in Groningen voor €8,50 per dag. Je betaalt een borgsom van € 25, – per fiets.
In combinatie met een dagarrangement of verblijf in de groepsaccommodatie kunnen we ook voorzien in de verhuur van fietsen aan grotere groepen.

per 2-1-2018 ook een tandem of FORZA electrische fiets € 24,50 per fiets, € 50,00 borg, (reserveren vereist)

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor fietsverhuur bij Blauwestadhoeve of boek direct en bel 0597 55 40 55.

Fietsroutes / knooppuntfietsen:

Onze Bed & Breakfast biedt betaalbaar overnachten voor fiets liefhebbers.  Ontdek stad en provincie Groningen met je smartphone! Download hier gratis de app en ga erop uit! http://bit.ly/GroningenRoutes.

In de directe omgeving kennen we o.a.:
Fietsroute 115075 – Blauwestad door Midwolderbos
Fietsroute 136359 – Bellingwolde, Oude Pekela en Winschoten
Fietsroute 136358 – Bad Nieuweschans, Finsterwolde en Nieuw Beerta
Fietsroute 135559 – Termunterzijl, Blauwestad en Nieuwolda Vragen? Boek nu

“Mit  Schiff und Rat über das Wattenmeer”

Dollard route – Blauwestadhoeve editie met vaartocht naar Ditzum (D): informeer bij ons naar deze speciale route (dagtocht).

wij zijn onderdeel van fietsknooppuntroute (nr 570)

Bsh fietsknooppunt 570

Zoek & BoekVragen?