Virtuele tour Klik hier

Rob en Marjolijn Berrevoets heten u van harte welkom in onze *** Bed & Breakfast in Groningen, Midwolda.

Na de verkiezing tot “Leukste groepsaccommodatie van Groningen” in 2014 zijn we ook in 2015 gekozen tot “Leukste groepsaccommodatie van Groningen” met zelfs de meeste punten van Groningen en Friesland en Drenthe !

Voor uw informatie onderstaand de antwoorden op mogelijke vragen.

B&B  classificatie BlauwestadhoeveB&B  classificatie BlauwestadhoeveB&B  classificatie Blauwestadhoeve

 

Blauwestadhoeve is gevestigd in een voormalige Groningse Herenboerderij van 1879 met een fraaie oprijlaan en in ere herstelde historische slingertuin op 3 ha grond, aan de achterzijde grenzend aan het bos van Landgoed Ennemaborgh en aan de voorzijde 900m van het strand van het Oldambtmeer. Het monumentale voorhuis is verbouwd tot Bed & Breakfast en het voormalige  karnhuis en poterhok tot invalide vriendelijke familiekamers die een eigen zitje hebben in de boomgaard waarbij recentelijk de meidenkamer, die als ontbijtruimte functioneerde, is verbouwd tot 3e familiekamer en een groter poterhok is verbouwd tot ontbijtruimte die overigens vaak verrassende reacties ontlokt bij onze gasten. Gescheiden van B&B  is de  graanschuur verbouwd tot groepsaccommodatie met de aardappelopslag tot sanitaire ruimten, de smederij tot keuken, de paardenstal tot lounge en recent is de slaapzaal vervangen door een indoor-dorp van 8 cottages .

In 2006 en 2007 is het pand verbouwd en was de opdracht aan de architect en  aannemer :  verbouw het woonhuis van dit historische pand van 1879 tot een *** B&B, de graanschuur tot een ***groepsverblijf en de kapschuren tot indoorbeach hallen. Met als uitgangspunt zoveel mogelijk behoud van authentieke details zonder overbodige luxe zodat betaalbare prijzen gehanteerd kunnen gaan worden.

De de sfeer laat zich het beste omschrijven als gemoedelijk, ongedwongen en  gezellig. Wij zijn nadrukkelijk geen hotel. Dankzij de privé tennisbaan, gratis high speed WIFI, voldoende gratis parkeerplaatsen en  invaliden-parkeerpaats, het ontbijt met echte vers geperste jus d’orange en warme broodjes ligt ons service niveau boven het gemiddelde ***.

Incheck is tussen 15.00-21.00 en uitcheck vóór 11.00 zodat we de kamers weer netjes klaar kunnen maken.

Tussen 08.00 en 10.00 uur, voor gasten die eerder vertrekken kunnen we een ontbijtpakket maken. U kunt zelf koffie of thee maken.

Ja informeer bij het inchecken naar de GRATIS wifi code