Virtuele tour Klik hier

groepsaccommodatie tot 60p

Faciliteiten groepsaccommodatie tot 60p in Groningen, Midwolda

In deze voor Groningen zo typerende enorme grote boerderij met 3ha grond, is het originele groepsverblijf ondergebracht.
Er is gekozen voor een modulaire opbouw waardoor u met groepen van 20-40p of dankzij de B&B kamers tot en met 60 personen terecht kunt.
Er zijn veel mogelijkheden om leuke dingen te doen want we hebben een sportveld, tennisbaan, slecht weer faciliteit (indoorbeach hal) en aan de achterzijde grenzen we aan de bossen van Landgoed Ennemaborgh en we liggen ook slechts 900m van het mooie kindvriendelijke strand van het Oldambtmeer en de jachthaven.
Voor foto’s: groepsaccommodatie .
U kunt gratis beschikken over wifi, het sportveld, kids outdoor terrein en  een tafeltennistafel (binnen in ’t Graanhuys) en bovendien het 1e uur gratis gebruikvan de indoorbeachhal.
Veel groepen maken ook gebruik van de activiteiten die we organiseren (van klompjesgolf tot Highland Games) of huren met 50 % korting de  indoorbeachhal een extra uur na het 1e gratis uur.
Tip: boek een kinderfeestje tijdens uw zaterdagborrel…..

Om de sfeer en de stijl van de boerderij tot zijn recht te laten komen is ervoor gekozen bestaande ruimtes een nieuwe functie te geven met zoveel mogelijk behoud van originele details en materialen. We onderscheiden:

  • PancakeFun factory: keuken met zitgedeelte in de voormalige smederij,
  • D en H sanitair:  daar waar vroeger graanopslag was,
  • Lounge: met steigerhouten tafels, bar met tapinstallatie en een haard waar vroeger de paarden te eten en drinken kregen en stiertjes er een wand uitliepen
  • ’t Graanhuys : indoorplaza met cottages als slaapvertrekken.

 

Plattegrond   Mogelijkheden: u huurt alleen wat u gebruikt (v.a. 20p) of u huurt luxe variant (20p) of u huurt gehele accommodatie

Keuken

keuken steigerhout

 

 

 

 

De keuken met het zitgedeelte voor eten en spelletjes,  beschikt o.a. over een kookeiland met 6 pits gasfornuis met oven en warmhoud oven, vaatwasser (type snelwasser) 3 koelkasten,  2 dubbele spoelbakken, 4 werkplekken,  koffiezetapparaat, waterkoker, servieskast, pannen etc.
Je hebt de keuze: het eten zelf te verzorgen, door ons te laten verzorgen of wij kunnen professionele catering voor je inhuren.

Sanitair

groepsaccommodatie sanitairgroepsaccommodatie toiletten (2x 3)

 

 

 

 

De voormalige aardappelopslag: nu 2 grote sanitaire ruimtes (D en H) met comfortabele vloerverwarming. Beide ruimtes zijn voorzien van  3 douchecabines, 3 toiletten en 4 wastafels en daarnaast ieder ook een kleedkamer met nog eens 8 douches.

Lounge

groepsaccommodatie lounge zithoek (va 29p)

 

 

 

De vroegere paardenstal: nu gezellige lounge met bar, haard, zithoek en tv.  Bij groepen vanaf 30 personen is de lounge (gratis) onderdeel van het groepsverblijf. Bij kleinere groepen is de lounge bij te huren. De Lounge biedt een fraai uitzicht en komt uit op een terras (op het westen) bij de boomgaard waar je  s’avonds van de ondergaande zon kan genieten.

De slaap verblijven

  • 20-40 personen

Blauwestadhoeve, t Graanhuys met 4p en 6p cottagescottage 4ptafeltennis en dart corner, cottage 4 en 6p,

 

 

 

 

In het voormalige ’t Graanhuys (binnen “op de deel”  van boerderij ) vindt u een sfeervol dorpje met  8 cottages met totaal 40 bedden. Hierdoor is de accommodatie nu te huur voor groepen van 20 tot 40 (of zelfs 60) personen. Met 20 p beschikt u over 4 cottages. Het is mogelijk om de lounge met bar en haard bij te huren (kosteloos vanaf 30 personen). In de wintermaanden adviseren wij de lounge erbij te huren in plaats van de zitplaatsen op het indoorplein bij de cottages. Er  zijn  twee 6 persoons , vier 4 persoons,  een vijf en een zeven persoons cottage. Natuurlijk beschikken alle bedden over comfortabele matrassen.

  • 40-48 personen

fam room Z,fam room Z, boxsprings, kitchenette,zitje fam room Z kitchenette

 

 

 

 

Meer dan 40 personen: dan hebben we nog twee 4 persoons familiekamers grenzend aan het  cottage dorp (in het voormalige karnhuis en poterhok).
De familiekamers zijn heel populair bij  jonge gezinnen met kleine kindertjes en bij opa’s en oma’s.
Bovendien zijn deze kamers invalide vriendelijk, makkelijk toegankelijk, beschikken over eigen sanitair en komen uit op de sfeervolle boomgaard met terras.  Dit terras is verbonden met het terras van de lounge. Deze familiekamers kan je erbij huren op dezelfde condities of  je kan ze ingericht als B&B kamer bij boeken (zie B&B tarieven).

  •  48-60 personen

Verder beschikken we nog over 5  kamers op de 1e verdieping van de voormalige “herenboerderij” met 12 slaapplaatsen verdeeld over een 1/2 p kamer, twee 2 p kamers, en twee 3 p kamers met boven douches en wc’s.

Have a nice day, ongeacht het weer dankzij onze indoorbeach- hal

Volgens de normen van de Nationale Kwalificatie Groepsaccommodaties ( exclusief onze indoorbeachhal ) zou de score zijn: *** Ze hanteren onderstaande rubrieken:

Rubriek Categorie I Dagverblijf Categorie II Keuken Categorie III Slaapgedeelte Categorie IV Sanitair Categorie V Algemeen Gemidd
Sterren **** + *** *** – ***** ***+ ***

N.B. Onze accommodatie is niet beschikbaar voor groepen (bijvb studenten) die als gevolg van drankgebruik zich misdragen en vernielingen aanrichten.

In overleg stellen wij een leuk programma samen voor jullie groepsverblijf met allerlei leuke groepsactiviteiten.

Bekijk voor meer informatie het prijsoverzicht of het aanvraagformulier via “boek nu”  of bel 0597 55 40 55. Onderstaande foto’s tonen de B&B kamers (zie bovenstaande tabel). Deze zijn te huur bij > 48 personen á € 18,50 pppn (eigen slaapzak, kussen, onderlaken) of als B&B kamer zoals afgebeeld. Voor meer foto’s van het groepsverblijf zie:  “groepsaccommodatie“.

Zoek & BoekVragen?

Onder aan elke pagina staan onze algemene (Recron) voorwaarden en bij aankomst ontvangen groepen ook een huishoudelijk reglement, “weet-je-dat”-jes en inventarislijst.