Virtuele tour Klik hier

Groeps accommodatie Groningen: Blauwestadhoeve

blauwestadhoeve slingertuin Blauwestadhoeve, t Graanhuys met 4p en 6p cottages

 

Groepsaccommodatie Groningen: de Blauwestadhoeve is gekozen als leukste (2014) en om dat te vieren heeft het (indoor) dorp met cottages een metamorfose ondergaan oftewel in 2015 nog leuker en bovendien de beachhal het 1e uur gratis !

“Leukste groepsaccommodatie van Groningen voor het jaar 2014”  in 2015 nog leuker  en daarom krijgt iedereen een uur gratis gebruik van de beachhal bij een boeking van onze groepsaccommodatie  (vanaf 2-1-2015,  via ons bestelformulier ).

Wij zijn om een aantal redenen blij met deze verkiezing.

Onze formule is steeds gebaseerd op enerzijds betaalbaar overnachten voor zowel kleine als grote groepen  en het bieden van een leuke originele groepsaccommodatie met een soort mooi weer garantie dankzij onze indoor-beachhallen temeer omdat men wellicht wat verder moet reizen. Anderzijds wilden we de sfeer (waaronder het imposante gezicht op de gebinten etc) van deze typerende Groningse boerderij zo goed mogelijk handhaven. De verkiezing bevestigd dat de gekozen formule gewaardeerd wordt.

Ondanks de crisis zijn we juist wel doorgegaan met investeren. In plaats van een Tipi’s en een slaapzaal hebben we nu een dorpje van cottages (slapen) met daarnaast een ruime keuken (zelfverzorgend) en een sfeervolle lounge met bar en haard. Over deze nieuwe opzet krijgen we veel positieve reacties .