Virtuele tour Klik hier

Speedminton en Blackminton

Blackminton groepsuitje

Speedminton combi met Blackminton

Speedminton is een nieuwe racketsport. Een speedmintonclinic wordt gegeven door onze gediplomeerde tennislerares. Een nieuwe, originele sport beoefenen tijdens een familiedag of bedrijfsuitje? Dat kan bij Blauwestadhoeve, speedminton expert in Groningen. Je kunt speedminton zelfs gebruiken als speeddate voor je netwerk of met collega’s.

Wat is speedminton?

Speedminton is een combinatie van tennis, badminton en squash, dat je zonder net speelt. Het is mede daardoor laagdrempelig en voor alle leeftijden. Ook dankzij het speciale racket en de speeders. De regels zijn opgesteld door de Duitse Speedminton Bond. De telling is hetzelfde als bij badminton. Je maakt gebruik van een bijzondere shuttle: een speeder. Deze speeder beweegt sneller dan een gewone shuttle. Het spel zal dan ook vlotter verlopen dan badminton. Je kunt speedminton ook in dubbelspel spelen. De rackets en speeders krijg je tijdens de clinic in bruikleen.

De kosten van speedminton zijn € 10,-  per persoon per uur. De speedminton baan is iedere dag van 10:00 uur tot 22:00 uur te boeken.

De kosten van blackminton (met blacklight , schmink etc) zijn € 15,- pppu

Eeen speedminton/blackminton clinic arrangement kost € 20,00 (uitgaande van 20 deelnemers, bij kleinere groepen prijs op aanvraag)

Blackminton, sporten in het donker mbv blacklight

Blackminton is speedminton in het donker. Een laagdrempelig spel.  en omdat je het speelt zonder net (vaak je grootste vijand).  Het is een snel spel dat op verschillende ondergronden gespeeld kan worden. Wil jij sporten in blacklight? Dan is blackminton jouw sport! Wij hebben 5 velden beschikbaar voor blackminton dus het kan ook met een grote groep gespeeld worden. Een clinic blackminton  volg je in de geblindeerde indoor beachhal.
Blackminton speel je bij Blauwestadhoeve met blacklight kanonnen. We kunnen ook voor  een muziek gestuurde led show zorgen. Het veld is afgezet met fluorescerende lijnen. Verder werken we met  lichtgevende rackets en shuttles. Kleed je aan met witte kleding, dan geef je zelf ook licht! We gaan met onschadelijke fluorescerende schmink schminken, misschien ben  jij de coolste  mister of miss Blacklight !  Het kost € 15,00 per persoon per uur inclusief instructie clinic, blacklight kanonnen, rackets, speeders en  schmink. Vaak wordt dit gecombineerd met eerst een uur speedminton en dan kost het geen € 25,00 maar als arrangement € 20 pp per 2 uur.

Blauwestadhoeve: 1e Speedminton In- en  Outdoor Centrum in Nederland waar het gehele jaar, ongeacht het weer, deze nieuwe sport  wordt beoefend.

Enige in Nederland waar u 365 dagen per jaar Blackminton kunt spelen !

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor speedminton bij Blauwestadhoeve of boek direct een speedminton baan, bel 0597 55 40 55.

Boek nu je clinic blackminton bij Blauwestadhoeve! Je kunt blackminton elke dag van 10:00 tot 23:00 uur boeken.

Bij ons te koop:

  • Speedminton racketset        € 50,00
  • Speedminton Junior racket € 19,95
  • Speedminton speeder (shuttle) set (5) € 20,95 met windring
  • Speedminton night- speeder set (5)     € 20,00
  • Speedminton mix-speeder set (3)        € 13,00
  • Sandskin beachsokken                          € 24,95 (ideaal bij koud of juist heel warm weer of als bescherming op strand tegen scherpe voorwerpen).

Ook kun je het spelen van blackminton combineren met een lekkere barbecue, afternoon snack of een zakelijke speeddate sessie. Zo leer je elkaar op een leuke manier buiten het werk beter kennen! Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor blackminton bij Blauwestadhoeve of boek direct een blackminton baan, bel 0597 55 40 55. Zoek & BoekVragen?