Virtuele tour Klik hier

bedrijfsuitje Groningen

actief bedrijfsuitje

Op zoek naar een teambuilding – bedrijfsuitje in Groningen of Drenthe? Blauwestadhoeve biedt je een actief, sportief en betaalbaar bedrijfsuitje aan voor elk seizoen. Het is heel gezond om als bedrijf af en toe de deur uit te gaan met je team. Elkaar even onder andere omstandigheden leren kennen. Hebt u bijvoorbeeld te maken met een fusie? Dan kunnen we je een speeddate sessie aanbieden.

Bedrijfsuitje en de fiscus .

Werkkostenregeling (WKR) vervangt alle onbelaste vergoedingen.
Cursussen en trainingen voor personeel vallen NIET onder de WKR. Een sportieve activiteit met alle medewerkers kan heel goed een training in TEAMBUILDING. Mira Levi (woordvoerster van Recron: “Als je een trainer meeneemt (red: of inhuurt) die na sportieve groepsactiviteiten uitleg en oefeningen geeft en meer de nadruk legt op het samenwerken, valt de activiteit niet onder de WKR. Bedrijfsuitjes moeten dan een wat serieuzer karakter krijgen.”
Verder kan het boeken van een bedrijfsuitje via een (op te richten) personeelsvereniging een oplossing bieden.

N.B. Vanaf 1 januari 2015 vervangt de werkkostenregeling alle regels en uitzonderingen die er momenteel bestaan rond onbelaste vergoedingen aan personeel. Vanaf 2015 mag de werkgever 1,2% van de totale loonsom uitgeven aan bijvoorbeeld kerstpakketten, bedrijfsfitness, de fiets van de zaak en bedrijfsuitjes. Raadpleeg uw accountant voor de laatste fiscale informatie in de voor u geldende situatie.

Wij verzorgen graag een teambuilding dag (-deel) of personeelsuitje, actief bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, afdelingsuitje of groepsuitje op maat, al sinds 2007 .
Tegenwoordig veelal in combinatie met een vergaderarrangement in onze lounge.

Wij bieden een breed pakket indoor en outdoor activiteiten op ons eigen terrein van 3 ha dus geen transport verder nodig (logistiek makkelijker en goedkoper).
Dankzij onze indoor-beach hallen, sportveld en kunstgras kunnen wij jullie altijd een leuk, droog en afwisselend programma bieden. Ons motto is niet voor niets: ‘Have a nice day, ongeacht het weer!’.
Voor jullie ontvangst, lunch, borrel of barbecue beschikken we over de keuken in de Pan & Cake Fun Factory (de voormalige smederij), de sfeervolle lounge met bar en haard (in de toenmalige paardenstal) en het terras met prachtig uitzicht over het Groninger landschap.

Bekijk onze leuke groepsactiviteiten of ga ter inspiratie direct naar onze voorbeeldarrangementen. Vraag gerust informatie aan over een bedrijfsuitje in Groningen bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55. Wij denken graag met je mee.

Mogelijkheden voor teambuilding als bedrijfsuitje

We hebben veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes waaruit je  kunt kiezen, zowel indoor als outdoor, op het sportveld, het kunstgras of op het strand zand in de beachhal zoals:

Voor meer informatie voor een actief, goedkoop en sportief bedrijfsuitje in Groningen, nabij Drenthe, kijk bij onze activiteiten of de uitgebreide arrangementen.

Vraag gerust meer informatie aan over een sportief bedrijfsuitje in Groningen bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55

Zoek & BoekVragen?