Virtuele tour Klik hier

Bedrijfsuitje GroningenAlle faciliteiten voor een optimale teambuilding sessie (WKR vrij) of een PZ of PV uitje

Blauwestadhoeve is een goede locatie voor een bedrijfsuitje in Groningen. Waarom? Wij helpen je graag er een leuke, productieve dag van te maken. En hier hebben wij ook alle faciliteiten voor!

Voorbeeld vergaderarrangement +teambuilding: € 179,50 pp

Ontvangst einde middag en start met kookworkshop “koken met de kok” incl 4 drankjes pp
Overnachting in de cottages van onze groepsacco en gezamenlijk ontbijt
Vergader dag-arrangement incl koffie, thee en lunch

Praktijk voorbeeld  teambuilding 2 -daagse / out of the box (je persoonlijke verander management o.l.v. uw trainer/trainingbureau): € 195,00 pp
Dag 1
09:00 ontvangst/incheck
09:30 inleiding illusionist plenaire sessie in beachhal
10:00 Q&A sessie management en korte break in lounge
11-12:30 teamgewijze presentaties verandermanagement opdrachten
12:30-13:00 lunch PancakeFunFactory
13:15:00 teambuilding “Wie is de mol” (gr 1) / “Minute to win it” (gr 2)
15-16:00 teamgewijze presentaties verandermanagement opdrachten
16:18:00 teambuilding “Minute to win it” (gr 1) / “Wie is de mol” (gr 2)
18-19:00 samenvatting teampresentaties
19-20:30 bbq
20:30-23:00 drankje in bar en mogelijkheid tot tennissen, voetbal, blackminton, volleybal etc
Dag 2
07:00 ontbijtrepen  en fruit
07:30-08:30 naar keuze Bootcamp of Yoga
08:30-09:15 ontbijt
09:15- 10:00 management presentatie
10-11:00 wrap up sessie
11-12:00 presentatie/lezing
12-13:00 afsluitend lunch buffet

Werkkostenregeling (WKR) vervangt alle onbelaste vergoedingen
Cursussen en trainingen voor personeel vallen niet onder de WKR. Een sportieve activiteit met alle medewerkers kan heel goed een training in teambuilding zijn. Mira Levi (woordvoerster van Recron: “Als je een trainer meeneemt (red: of inhuurt) die na sportieve groepsactiviteiten uitleg en oefeningen geeft en meer de nadruk legt op het samenwerken, valt de activiteit niet onder de WKR. Bedrijfsuitjes moeten dan een wat serieuzer karakter krijgen.”

Verder kan het boeken van een bedrijfsuitje via een (op te richten) personeelsvereniging een oplossing bieden.

N.B. Vanaf 1 januari 2015 vervangt de werkkostenregeling alle regels en uitzonderingen die er momenteel bestaan rond onbelaste vergoedingen aan personeel. Vanaf 2015 mag de werkgever 1,2% van de totale loonsom uitgeven aan bijvoorbeeld kerstpakketten, bedrijfsfitness, de fiets van de zaak en bedrijfsuitjes.

 

Wij verzorgen graag een teambuilding dag (-deel) of personeelsuitje, actief bedrijfsuitje, bedrijfsfeest, afdelingsuitje of groepsuitje op maat. Ook complete vergaderarrangementen of het huren van de zalen behoort tot de mogelijkheden.

Wij bieden een breed pakket indoor en outdoor activiteiten op ons eigen terrein van 3 ha dus geen transport verder nodig (logistiek makkelijker en goedkoper). Dankzij onze indoor-beach hallen, sportveld en kunstgras kunnen wij jullie altijd een leuk, droog en afwisselend programma bieden. Ons motto is niet voor niets: ‘Have a nice day, ongeacht het weer!’.
Voor jullie ontvangst, lunch, borrel of barbecue beschikken we over de keuken in de Pan & Cake Fun Factory (de voormalige smederij), de Sfeervolle lounge met bar en haard (in de toenmalige paardenstal) en het terras met prachtig uitzicht over het Groninger landschap.

Bekijk onze leuke groepsactiviteiten of ga ter inspiratie direct naar onze voorbeeldarrangementen. Vraag gerust informatie aan over een bedrijfsuitje in Groningen bij Blauwestadhoeve of bel 0597 55 40 55. Wij denken graag met je mee.

Zoek & BoekVragen?


Personeelsuitje

Personeelsuitje Groningen

Je wilt een personeelsuitje waar al het personeel zich goed bij voelt. Blauwestadhoeve staat garant voor een onvergetelijke dag of avond voor het hele personeel..
actief bedrijfsuitje

Actief bedrijfsuitje Groningen

Op zoek naar een actief bedrijfsuitje in Groningen of Drenthe? Blauwestadhoeve biedt je een actief, sportief en betaalbaar bedrijfsuitje aan voor elk seizoen. Het is..
Zeilkamp

Bedrijfsfeestje Groningen

Iets te vieren met uw bedrijf? Gefeliciteerd! Wij helpen graag een mooi feest voor uw bedrijf te organiseren dat past bij de mijlpaal van uw bedrijf. Op het terrein van Blau..

Afdelingsuitje Groningen

Een afdelingsuitje of teambuilding sessie laat direct verbetering zien. Het team zal beter met elkaar omgaan als zij elkaar buiten het werk leren kennen en samenwerk..
Blackminton groepsuitje

Groepsuitje Groningen

Als groep een uitje van een dag of met overnachting(en) boeken? Dan ben je bij Blauwestadhoeve op het juiste adres. Gezellig samen zijn, activiteiten doen, lekker..
Zaalverhuur

Vergaderruimte Groningen

Wil je een vergaderruimte midden in de Groninger natuur die je inspireert? Blauwestadhoeve heeft uitstekende mogelijkheden om te vergaderen in een authe..