Virtuele tour Klik hier

Look & Book

 Bed and Breakfast in Groningen met tennisbaan, rechtstreeks boeken altijd voordeliger!

Wij hebben geen hotel maar een gemoedelijke  Bed and Breakfast  in Groningen, Midwolda,  met tennisbaan en gratis voldoende parkeerruimte en high speed wifi: betaalbare overnachting  in een voormalige herenboerderij

N.B. alle genoemde bedragen zijn inclusief op dit moment geldende btw percentages (betalingen dienen dan voor 24 december op ons rekening bijgeschreven te zijn), conform de huidige berichtgeving van de overheid ivm de verhoging van 6 naar 9 % per 1-1-2019 . BTW en andere overheidstoeslagen hebben wij geen invloed op en worden doorberekend.

Purple room 1p€ 42,50-44,95 (direct booking)

Deze gezellige 1 persoonskamer ligt op de eerste verdieping in het statige voorhuis van de herenboerderij. Indien noodzakelijk dmv onderschuifbed als 2 peroons bruikbaar.
De kamer is voorzien van originele glas-in-lood ramen en is ingericht met een senioren bed, tafeltje en stoel. Op de kamer beschikt u over een: badjas,  koelkastje,  wastafel,  High Speed Wifi  en een nieuwe flatscreen LED tv.

Zoek & Boek

Black & White room 2p € 54,95 – € 59,95

Black en White (2p) : deze 2 persoonskamer heeft  twee dubbele balkondeuren die  toegang geven tot het karakteristieke balkon met een zitje waar je van de avondzon kunt genieten met een mooi zicht op de in originele staat herstelde slingertuin en oprijlaan. De kamer is smaakvol en comfortabel ingericht met 2 boxspring bedden, een zitje, een flatscreen LED tv, koelkastje, badjassen en authentieke wastafel, kast en gratis high speed wifi.

Zoek & Boek

Renken room 2p € 54,95 – € 59,95

Deze ruime 2 persoonskamer is vernoemd naar de oorspronkelijke bewoners van de herenboerderij. Het waren oorspronkelijk 2 kamertjes, is in authentieke stijl ingericht. De oude schoorsteen en glas-in-lood ramen herinneren aan tijden van weleer en deze kamer heeft een fraai uitzicht op de diepe voortuin en oprijlaan. De kamer is voorzien van boxspring bedden, badjas, koelkastje,  tv, wastafel en garderobekast en gratis high speed wifi.

Zoek & BoekBeachroom 2+1p € 79,95 – € 84,95

Deze 2-3 persoonskamer biedt een fraai uitzicht over natuurschoon Groningen en de boomgaard van de bed & breakfast. De kamer heeft een verrassende strand-look en is voorzien van een steigerhouten tweepersoons Auping bed en een steigerhouten 3e bed die ook als zitbank fungeert, koelkastje, badjas, wastafel, High Speed gratis Wifi en nieuwe flatscreen LED tv.

Zoek & Boek

Oldambtmeer room 3p € 79,95 – 84,95

Een 3 persoonskamer die uitkijkt op het Oldambtmeer en over het dak van de imposante graanschuur.
Deze kamer biedt 3 boxspring bedden, een wastafel , koelkastje, badjas. een comfortabele zitbank, high speed wifi en een nieuwe flatscreen LED tv. Deze kamer is aangekleed in een enigszins maritieme stijl en heeft een groots uitzicht over het achterland.

Zoek & Boek

Familiekamer 4p v.a. € 84,95 (1p) -€ 109,95 (weekend, hoogseizoen)

Een comfortabele kamer die zich bevindt op de begane grond, op ‘de deel’ van de boerderij in de voormalige karnkamer en poter opslag. Deze twee kamers zijn invalide vriendelijk en honden mogen, op aanvraag, mee (meerprijs). Er is een badkamer met douche, toilet en wastafel, een kitchenette, een flatscreen LED tv, 2 boxspring bedden en een stapelbed.  Alle familiekamers bieden toegang tot het terras met zitjes in de fraaie historische boomgaard met o.a. oudhollandse sterappeltjes.

Zoek & Boek

Single: tip voor onze alléén reizende gastenVan maandag t/m donderdag verblijf je als alleenreizende gast extra voordelig:

  • boek voor € 49,95 een 2persoons kamer (slechts € 5,00 duurder dan een 1p kamer)
  • boek een familiekamer met kitchenette voor € 79,95 excl ontbijt of
  • boek 3=2: een familiekamer met kitchenette voor slechts € 66,65 p.p.p.n. excl. ontbijt (ma-do)

Check beschikbaarheid

Kom lekker met vrienden of kennissen en geniet van onze Bed and Breakfast in Groningen met tennisbaan en bijvoorbeeld de 8 golfterreinen (binnen 28km).