Virtuele tour Klik hier

Beachparty Groningen

Op zoek naar een bijzondere locatie voor een beachparty? Blauwestadhoeve organiseert een feest op maat! Een beachparty voor bedrijven, kids of juist voor volwassenen? Ongeacht het weer hebben wij de juiste locatie voor je evenement.

Beachparty organiseren

Wij organiseren ook een beachparty voor bedrijven en volwassenen. Wil je elkaar onder andere omstandigheden leren kennen of heb je iets te vieren? Wij regelen het voor je! Deze beachparty kun je combineren met bijvoorbeeld een barbecue. De prijs voor de beachparty van 60-200 personen, van 20-24.00 uur, inclusief 10 drankjes is € 40,00 pp (incl 1 welkomstcocktail, 1 cocktail naar keuze en bier/fris/wijn).

Een kids beachparty organiseren wij bijvoorbeeld ook als kinderfeestje. Het feest duurt 1,5 uur en is inclusief begeleiding. De kosten zijn € 10,00 per persoon, op basis van 8 kinderen.

Vraag gerust informatie aan met alle mogelijkheden voor een beachparty bij Blauwestadhoeve met activiteiten of arrangementen op maat via het aanvraagformulier of bel 0597 55 40 55.

Zoek & Boek Vragen?