Virtuele tour Klik hier

Bedrijfsuitje, familiedag, activiteiten, vergaderarrangementen.

Onafhankelijk van het weer op 1 locatie,  Groningen, Midwolda

Blauwestadhoeve biedt een grote diversiteit in groepsactiviteiten aan in Groningen, ideaal voor een dagje uit met een groep. Zo kun je kiezen tussen sportieve activiteiten, activiteiten in een groep, indooractiviteiten of een buiten activiteit in het mooie Groningen. Het natuurgebied Blauwestad in Groningen biedt ook mogelijkheden voor activiteiten per fiets, per bus of wandelend. Ook het Oldambtmeer biedt je veel: een rondvaartboot of zelf zeilen in een valk of vissen (rijk aan snoek). Ook kun je bij ons bijzondere sporten uitoefenen zoals Highland Games, Speedminton, Blackminton en disc golf. Zulke groepsactiviteiten zijn ook goed te combineren met catering (koffie/thee, lunch, tea, barbecue, kookworkshop) en/of een overnachting (van 1-64 personen).

Zoek & BoekVragen?

Zeilkamp

‘Mooi weer garantie’

Bij het boeken van een activiteit bij Blauwestadhoeve Groningen krijg je altijd ‘mooi weer garantie’. Mocht je een activiteit door het weer niet buiten kunnen doen, dan passen we het programma gratis aan en verplaatsen wij het naar onze indoor beachhal. De meeste activiteiten zijn geschikt voor 8 tot 84 jarigen.
Wil je een combinatie van activiteiten, of meer mogelijkheden bespreken? Bel ons direct. Wij helpen je graag. Boek je activiteit in het mooie Groningen direct bij Blauwestadhoeve, en geniet!

ActiviteitenOverzicht


Alle Prijzen

Prijzen

Bekijk het prijsoverzicht of het aanvraagformulier via de button “Zoek & Boek”.

Heb je specifieke vragen of wensen?

Neem gerust contact met ons op of bel 0597 55 40 55.

Wij helpen je graag!

Zoek & BoekVragen?